BURN-OUT

Een online cursus (middag) met Karen Andries i.s.m. PRH vzw, Persoonlijkheid en Relaties Vlaanderen, erkend door het ministerie van cultuur

klik en schrijf in
do 24/02/2022 - do 31/03/2022

Hoe komt het zover? Hoe nu verder?

Deze vorming is gericht naar iedereen die het probleem van burn-out in zichzelf herkent en die verlangt om zichzelf er beter in te leren begrijpen, zodat de weg van herstel duidelijker kan worden.

Via de methode van zelfontdekking gaan we op zoek naar elementen die je burn-out mee hebben veroorzaakt én naar elementen die je herstelproces kunnen bevorderen. We vertrekken vanuit persoonlijke ervaringen, los van wat er gezegd en geschreven wordt over burn-out, om telkens van daaruit je eigen persoonlijke actie-stappen af te lezen, op maat van wat er nu mogelijk is.

Doorheen de bijeenkomsten wordt er dieper ingegaan op de rol van je verstand, je gevoel, je lichaam en je persoonlijke manier van zijn, die bepalend zijn voor de manier waarop je omgaat met wat je nu overkomt.

Omdat burn-out een complex gebeuren is, dat zich heel verscheiden manifesteert, vraagt dit een individuele aanpak. We geloven dat iedere persoon daarvoor zijn eigen ingrediënten in zich draagt. Je leert een benadering van jezelf kennen die je nadien telkens opnieuw kan toepassen op jouw weg naar herstel en die tegelijk ook preventieve bescherming biedt tegen herval.

Prijzen
Basisprijs : € 110
cursusbijdrage : € 75
bij voorinschrijving : € 60
Extra

 4 donderdagen van 13.30 tot 16.45 uur

24 februari, 10-24-31 maart

Plaats: Online inschrijven bij PRH

Online inschrijven van 6 februari t.e.m.16 februari

Cursuscode: FI2022VA67

https://www.prh.be/cursus/burn-out/online/2022-02-24