Een lekkere workshop reeks rond vergeten groenten met toetsen van de Franse keuken, voor iedereen die graag lekker en gezond kookt. Elke les maken we een drie gangen menu met daarin de vergeten groenten van het seizoen verwerkt. Er komen makkelijke en moeilijke technieken aan bod.
Dag 1: hapje van rammenas gevuld met rilette van zalm, kippensoep, cupcake met rode biet.
Dag 2: pastinaaksoep, gevulde aubergine, appelgratin.
Dag 3: raapjessoep, ovenschotel koolrabi, pruimenclafoutis.
Dag 4: gegratineerde okra's, gevulde patisson en vijgensalade.
Dag 5: witloof in bladerdeeg, Marokkaanse groentestoof, tarte tatin van raapjes.
Prijzen |
cursusbijdrage
: € 60
|
Extra | Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Plaats: lokaal 26 Data: 5 maandagen van 19 tot 22 uur Cursuscode: FI2022N97 Online inschrijven van 4 september t.e.m. 20 september |