In deze kookreeks gaan we samen 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 dessets koken. Je leert op een duidelijke manier hoe je populaire Thaise gerechten -van grote klasse tot streetfood- kunt bereiden. We beginnen met voorgerecht en met hoofdgerecht met rijst. En eindigen met desserts.
Menu:
Dag 1: Krokante vissalade - gele curry met kip en aardappelen
Dag 2: Gefrituurde scampikoekjes - roergebakken rijst in Thaise kruiden met scampi
Dag 3: Jackfruit met kleefrijst en kokostopping - kleefrijstballetjes met kokosschilfers
Prijzen |
cursusbijdrage
: € 45
|
Extra | Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Kost ingrediënten: 22 EUR te betalen aan de begeleiding bij de eerte les Plaats: lokaal 26 Cursuscode: FI2023V73 Online inschrijven vanaf 28 januari 13 uur t.e.m. 11 april
|