Thais koken - voorgerechten met hoofdgerechten

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

volzet
di 18/04/2023 - di 02/05/2023

In deze kookreeks gaan we samen 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 dessets koken. Je leert op een duidelijke manier hoe je populaire Thaise gerechten -van grote klasse tot streetfood- kunt bereiden. We beginnen met voorgerecht en met hoofdgerecht met rijst. En eindigen met desserts.
 

Menu:

Dag 1: Krokante vissalade - gele curry met kip en aardappelen
Dag 2: Gefrituurde scampikoekjes - roergebakken rijst in Thaise kruiden met scampi
Dag 3: Jackfruit met kleefrijst en kokostopping - kleefrijstballetjes met kokosschilfers

Prijzen
cursusbijdrage : € 45
Extra

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.

Kost ingrediënten22 EUR te betalen aan de begeleiding bij de eerte les

Plaats: lokaal 26

Data3 dinsdagen van 18.30 tot 21.30 uur
18-25 april, 2 mei

Cursuscode: FI2023V73

Online inschrijven vanaf 28 januari 13 uur t.e.m. 11 april