Hier leert men enkele Chinese hapjes en gerechten te bereiden om kennis te maken met ongekende Chinese dagelijkse kost.
Dag 1: Hun Tun, dumplings op twee wijzen (in soep en gebakken)
Dag 2: Shao Mai, gestoomde pakketjes gevuld met kleefrijst en groentjes.
Dag 3: Nian Gao, rijstcake op twee wijzen: rijstcake in bouillon met Chinese kool, varkensvlees en (gedroogde) shiitakes en rijstcake met ribbetjes in picante zoetzure saus
Dag 4: een dagelijkse familiemaaltijd
Prijzen |
cursusbijdrage
: € 50
|
Extra | Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Materiaalkost: 20 EUR te betalen aan de begeleiding bij de eerste les Plaats: lokaal 26 Online inschrijven vanaf 28 januari t.e.m. 7 maart Data: 4 zaterdagen van 14 tot 17 uur 18-25 maart, 22-29 april Cursuscode: FI2023V95 |