Chinees koken - Ongekend Chinese eten

Een namiddagreeks met Zhu Ma

volzet
za 18/03/2023 - za 29/04/2023

Hier leert men enkele Chinese hapjes en gerechten te bereiden om kennis te maken met ongekende Chinese dagelijkse kost.

Dag 1: Hun Tun, dumplings op twee wijzen (in soep en gebakken)

Dag 2: Shao Mai, gestoomde pakketjes gevuld met kleefrijst en groentjes.

Dag 3: Nian Gao, rijstcake op twee wijzen: rijstcake in bouillon met Chinese kool, varkensvlees en (gedroogde) shiitakes en rijstcake met ribbetjes in picante zoetzure saus

Dag 4: een dagelijkse familiemaaltijd

 

Prijzen
cursusbijdrage : € 50
Extra

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.

Materiaalkost: 20 EUR te betalen aan de begeleiding bij de eerste les

Plaats: lokaal 26

Online inschrijven vanaf 28 januari t.e.m. 7 maart

Data: 4 zaterdagen van 14 tot 17 uur                                                                           18-25 maart, 22-29 april

Cursuscode: FI2023V95