Online cursussen

algemene info

ma 01/01/2024 - di 31/12/2024

In ons aanbod: online cursussen

Individueel en toch samen

We bieden 2 soorten cursussen aan:
Cursussen zonder begeleiding die je op elk ogenblik kan starten zonder wachttijd.

En cursussen met online begeleiding. Deze cursussen met begeleiding starten op een vaste datum en geven je de kans om gedurende de eerste 4 weken vragen stellen aan de lesgever, een foto van je resultaat delen, chatten met je medecursisten enz. Op die manier kan je ook van elkaar leren.

Vrijheid, gebruiksgemak en toegankelijk voor iedereen.
Wie zich fysiek niet goed kan verplaatsen, wie zich moeilijk op vaste uren kan vrijmaken, wie liever thuis een cursus volgt i.p.v. in een groep, wie zelf wil bepalen wanneer hij tijd kan maken en op eigen tempo iets wil leren, wie onmiddellijk toegang wil tot een cursus … daar is nu een oplossing voor. Je kan nu op je eigen tempo en tijdstip van thuis uit een online cursus uit ons aanbod volgen.

Hoge kwaliteitseisen
De online cursussen bestaan uit professioneel opgenomen videolessen, afbeeldingen en begeleidende documenten die je kan afdrukken. Bij inschrijving krijg je minstens 6 maanden toegang tot de cursus.

 

Volg onze nieuwsbrief, facebookpagina of website www.vrijeateliers.be/online

Prijzen
cursusbijdrage : € 0
Extra

Richtlijnen voor het inschrijven voor een online cursus.
Nadat je een keuze hebt gemaakt, kom je terecht op onze webshop. Daar moet je inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord, de cursus selecteren en doorgaan naar betalen.
Na betaling ontvang je automatisch een reservatiedocument in je mailbox  (kijk ook in je SPAM). Volg de richtlijnen van het reservatiedocument na max 30 min (Die tijd is nodig om je automatisch toegang te geven).