Workshop fermenteren
Diëgo Van De Keere is de oprichter van vzw Anupana
Levende limonades, zesty zuurkool en DIY desem, daar doen we het voor in deze workshop. Je wordt in geuren, kleuren en smaken ingewijd in de wondere wereld van het fermenteren.
Alles wat de revue passeert kun je zelf maken, én je krijgt van diverse culturen een starter mee zodat je je helemaal kunt laten gaan.
De ingrediënten zijn in de prijs begrepen.
Indien gewenst kan je een handleiding (± 8 euro) ter plaatse aankopen bij de lesgever.
Prijzen |
cursusbijdrage
: € 15
|
Extra | Activiteit i.s.m. Avansa Waas-en-Dender Meebrengen: snijplankje, snijmes, handdoek en vier kleine, propere, goed afsluitbare bokaaltjes met ongeschonden schroefdeksel. Plaats: Avansa Waas-en-Dender Rode Kruisstraat 23 - Sint-Niklaas Maandag 14 juni van 19.30 tot 22 uur Online inschrijven vóór 4 juni 2021 |
https://avansa-wd.be/ |