Kookcursus - ontmoeting met Marokko

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

klik en schrijf in
do 24/02/2022 - do 17/03/2022

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: tajine met lamsvlees, pruimen en amandelen
Tweede avond: Marokkaans harira (een rijkelijk gevulde en gebonden maaltijdsoep
Derde avond: loempia met groenten

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. 
Kost ingrediënten: 10 à 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26

3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
24 februari, 10-17 maart

Cursuscode: FI2022V100

Online inschrijven van februari t.e.m. 16 februari