Thais koken - voorgerechten met hoofdgerechten

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

klik en schrijf in
di 08/11/2022 - di 22/11/2022

In deze kookreeks gaan we samen 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten koken. Je leert op een duidelijke manier hoe je populaire Thaise gerechten -van grote klasse tot streetfood- kunt bereiden. We beginnen met voorgerecht en eindigen met hoofdgerecht en rijst.
 

Menu:

Dag 1: Gevuld eiernestje (La Tieang) - roergebakken kip met gember (Kai Phad Khing)
Dag 2: Bonen salade (Yam Thua) - Massaman curry met rund en zoete aardappelen
Dag 3: Gekruide visbolletjes in kokosmelk (Jang Ron) - gegrilde scampi met Tamarinde saus

Prijzen
cursusbijdrage : € 45
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten21 EUR te betalen aan de begeleiding bij de eerte les

Plaats: lokaal 26

Data3 dinsdagen van 18.30 tot 21.30 uur
8-15-22 november

Cursuscode: FI2022N73

Online inschrijven van 4 september t.e.m. 25 oktober