Cuisine aubergine

Een avondreeks met Tina De Vriese

klik en schrijf in
ma 26/09/2022 - ma 24/10/2022

Een lekkere workshop reeks rond vergeten groenten met toetsen van de Franse keuken, voor iedereen die graag lekker en gezond kookt. Elke les maken we een drie gangen menu met daarin de vergeten groenten van het seizoen verwerkt. Er komen makkelijke en moeilijke technieken aan bod.

Dag 1: hapje van rammenas gevuld met rilette van zalm, kippensoep, cupcake met rode biet.
Dag 2: pastinaaksoep, gevulde aubergine, appelgratin.
Dag 3: raapjessoep, ovenschotel koolrabi, pruimenclafoutis.
Dag 4: gegratineerde okra's, gevulde patisson en vijgensalade.
Dag 5: witloof in bladerdeeg, Marokkaanse groentestoof, tarte tatin van raapjes.

Prijzen
cursusbijdrage : € 60
Extra

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. 
Materiaalkost: 30 EUR te betalen aan de begeleiding bij de eerste les

Plaats: lokaal 26

Data: 5 maandagen van 19 tot 22 uur
26 september, 3-10-17-24 oktober

Cursuscode: FI2022N97

Online inschrijven van 4 september t.e.m. 20 september