Haal het maximum uit minimalisme

Leer eenvoudig gelukkig zijn met minder. Een avond met Virginie Vandaele is levenskunstenares, praktisch filosoof, coach en auteur i.s.m. Avansa Waas-en-Dender

klik en schrijf in
ma 24/10/2022, 19U30

Ontdek de basisprincipes van minimalisme voor meer rust en geluk in je leven. Auteur en minimalismecoach Virginie Vandaele nodigt je uit tot reflectie en geef je concrete handvatten en tips mee om onmiddellijk toe te passen.

Deze interactieve lezing is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Virginie Vandaele schreef over minimalisme. De toepassing van deze praktische filosofie belooft u meer geluk en rust in je leven. De avond begint met een meer theoretisch gedeelte waarin volgende vragen aan bod komen: Wat is Minimalisme nu juist? Vanwaar komt het? Waarom is het net nu zo populair? Hoe helpt het me gelukkiger zijn en meer rust vinden? Het gaat over meer dan enkel fysiek ontspullen. Vervolgens gaan we in dialoog. Virginie nodigt je uit tot reflectie en geef je concrete handvatten en tips mee om het geleerde onmiddellijk thuis toe te passen. Inschrijven is noodzakelijk.

Prijzen
cursusbijdrage : € 11
Extra

Datum: maandag 24 oktober van 19.30 tot 21.30 uur

Bijdrage: 11 EUR (5.50 EUR - met korting)

Plaats: Rode Kruisstraat 23