Verbindend communiceren met effect. Leer open, oprecht en assertief in gesprek gaan

Een avondreeks met Jürgen Braeckevelt, Loopbaan-, stress- en burn-out coach, systemisch coach, NLP-Master Practitioner, relaxatietherapeut i.s.m. Avansa Waas-en-Dender

klik en schrijf in
do 10/11/2022, 19U30

Communicatie loopt dikwijls vast. Je verdrinkt in of reageert vanuit emotie, net zoals de ander. En hoe vaak word je daarbij dan niet gekwetst door die ander en ben jij ook (ongewild) kwetsend naar anderen toe? Verlies je soms zelfs je zelfcontrole? Dan kom je geen stap vooruit, integendeel... Verbindende communicatie helpt je om duidelijk te krijgen wat voor jou belangrijk is en wat je nodig hebt. Je zegt op een effectieve en respectvolle manier wat je stoort en wat je waardeert. Zonder verwijten en vanuit gelijkwaardigheid. Doordat je op een empathische manier luistert, hoor je ook makkelijker wat anderen nodig hebben. Je verliest je niet in de verwijten of oordelen die de ander uitspreekt. Je lost conflicten samen op en vindt duurzame oplossingen voor problemen. Open, oprechte en assertieve communicatie vanuit het hart. Met de nodige zelfempathie (de eigen gevoelens en noden erkennen) en empathie voor de gevoelens en noden bij de gesprekspartner, dat is verbindende communicatie. In deze vorming gaan we heel praktisch aan de slag om dit in de vingers te krijgen. Je leert effectiever en efficiënter communiceren.

Opgelet! Dit is een 3-delige reeks. Je schrijft in voor de volledige reeks, niet voor een aparte sessie. Inschrijven is noodzakelijk.

Prijzen
cursusbijdrage : € 27
Extra

Data: 3 donderdagen van 19.30 tot 22 uur

10-17-24 november

Bijdrage: 27 EUR (13.50 EUR - met korting)

Plaats: Rode Kruisstraat 23