Thais koken - voorgerechten met hoofdgerechten

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

klik en schrijf in
do 02/10/2025 - do 16/10/2025

In deze kookreeks maken we 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten . Je leert op een duidelijke manier hoe je Thaise dagelijkse kost – van grote klasse tot streetfood – kan voorbereiden. Gezellig en leuk samen koken en samen proeven! 

Menu  
Dag 1: Vis balletjes in kokosmelk -  Vis in rode currypastasaus  

Dag 2: Krokante Mie Salade - Scampi in tamarinde saus  

Dag 3: Gevulde Loempiazakjes - Roergebakken rijst met gele curry pasta  

 

Prijzen
Basisprijs : € 45
Extra

Online inschrijven van 22 juni om 10 uur t.e.m. 25 september


Data: 3 donderdagen van 18.30 tot 21.30 uur
2-9-16 oktober

Plaats: lokaal 26

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.

Kost ingrediënten: 25 € te betalen aan de begeleiding bij de eerte les

Cursuscode:AC2025N01