In deze kookreeks maken we 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten . Je leert op een duidelijke manier hoe je Thaise dagelijkse kost – van grote klasse tot streetfood – kan voorbereiden. Gezellig en leuk samen koken en samen proeven!
Menu
Dag 1: Vis balletjes in kokosmelk - Vis in rode currypastasaus
Dag 2: Krokante Mie Salade - Scampi in tamarinde saus
Dag 3: Gevulde Loempiazakjes - Roergebakken rijst met gele curry pasta
Prijzen |
Basisprijs
: € 45
|
Extra | Online inschrijven van 22 juni om 10 uur t.e.m. 25 september
Plaats: lokaal 26 Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Kost ingrediënten: 25 € te betalen aan de begeleiding bij de eerte les Cursuscode:AC2025N01
|