Kookcursus - ontmoeting met Marokko

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

volzet
do 16/11/2023 - do 30/11/2023

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: couscous met groenten (vegetarisch) of couscous met kip, ajuin en rozijnen
Tweede avond: Marokkaans harira (een rijkelijk gevulde en gebonden maaltijdsoep)
Derde avond: kafta met BBQ-smaak

Prijzen
Basisprijs : € 40
Extra

Online inschrijven van 3 september om 13 uur t.e.m. 7 november

Data: 3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
16-23-30 november

Plaats: lokaal 26

Materiaalkost: 10 à 15 € te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. 

Cursuscode: FI2023N100