Baas in je hoofd, stel grenzen aan piekeren. Bevrijd je geest en vind rust.

Een avond met Jürgen Braeckevelt, Loopbaan-, stress- en burn-out coach, systemisch coach, NLP-Master Practitioner, relaxatietherapeut i.s.m. Avansa Waas-en-Dender

klik en schrijf in
wo 18/10/2023, 19U00

Ben jij iemand bij wie de piekermolen overuren draait en meer rust in zijn hoofd wil? Wil je vaardigheden leren om piekergedachten op te merken en te onderbreken? Dat leer je in deze interactieve vorming waarbij psycho-educatie wordt afgewisseld met oefeningen.

Piekeren?. Het is eigen aan de mens. Soms nog voor we het doorhebben, gaan onze gedachten met ons aan de haal. Ze schieten alle kanten uit. Niet zelden gekoppeld aan een bepaalde prikkel, een gebeurtenis, een muziekje, een dichtslaande deur? het kan van alles zijn. En we hebben het gevoel dat we daar geen controle over hebben. Of kunnen hebben. Piekeren slingert je heen en weer tussen verleden en toekomst. Want je piekert zelden over het ‘nu’. Het leidt tot stress, (fysieke en mentale) spanningsklachten, wakker liggen, en soms zelfs tot angsten en stemmingsstoornissen. En bovendien brengt piekeren zelden oplossingen. Ben jij iemand bij wie de piekermolen overuren draait en meer rust in zijn hoofd wil, en die vaardigheden wil leren om piekergedachten op te merken en te onderbreken? Dat leer je in deze interactieve vorming waarbij psycho-educatie wordt afgewisseld met oefeningen. Inschrijven is noodzakelijk.

Jürgen genoot 25 jaar geleden een opleiding als maatschappelijk werker. Na een burn-out wou hij mensen coachend begeleiden. Wat toen een toevalligheid leek, groeide uit tot een passie voor coachen. Al ruim 6 jaar is hij bezig met coachen van mensen. De passie bracht hem in verschillende opleidingen: stress en burn-outcoaching, integrale coaching essentials en professional, systemisch coachen en oplossingsgericht coachen. Vanuit al die opleidingen en dit in combinatie met een job in het vormings- en trainingswerk is Jürgen een doorwinterd spreker. Heel wat thema?s liggen in zijn interesseveld. Hij verdiepte zich daarin en deelt graag zijn inzichten met geïnteresseerden. Hij doet dit bij voorkeur op een interactieve manier en met een gezonde dosis humor.

Prijzen
Basisprijs : € 11
Extra

Datum: woensdag 18 oktober van 19 tot 21.30 uur

Plaats: Rode Kruisstraat 23

Bijdrage: 11 EUR (5.50 EUR - met korting)