Thais koken - voorgerechten met hoofdgerechten en desserts

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

klik en schrijf in
di 27/02/2024 - di 12/03/2024

Gezellig en leuk samen koken en samen proeven.

In deze kookreeks gaan we 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserten samen klaarmaken. Je leert op een duidelijke manier hoe je Thaise dagelijkse kost– van grote klasse tot streetfood – kan bereiden. We beginnen de eerste 2 dagen met het voorgerecht en het hoofdgerecht met jasmijn rijst of noedels. Eindigen doen we de laaste dag met 2 desserten.

Menu
Dag 1: Kip sate met curry pindasaus – vis kokosmelksaus met rijstnoedels

Dag 2: Krokante varkensballetjes met eierennoedels – Kip Curry soep met Thaise kruiden

Dag 3: Gefrituurde zoete aardappelen – Gestoomde kokosmelk pudding

 

Prijzen
Basisprijs : € 45
Extra

Online inschrijven van 4 februari om 10 uur t.e.m. 20 februari


Data: 3 dinsdagen van 18.30 tot 21.30 uur
27 februari, 5-12 maart

Plaats: lokaal 26

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.

Materiaalkost: 22 € te betalen aan de begeleiding bij eerste les

Cursuscode: FI2024V73