Kookcursus - ontmoeting met Marokko

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

afgelast
do 22/02/2024 - do 07/03/2024

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: rundsvlees met pruimen en amandelnoten
Tweede avond: loempia Marokkaans -vulling naar keuze
Derde avond: couscous met kalfsvlees en groenten

Prijzen
cursusbijdrage : € 45
Extra

Online inschrijven van 4 februari om 10 uur t.e.m. 13 februari

Data: 3 donderdagen van 19 tot 22 uur
22-29 februari, 7 maart

Plaats: lokaal 26

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.

Materiaalkost:10 à 15 € te betalen aan de begeleiding bij de eerste les

Cursuscode: FI2024V100