Bloemschikken voor beginners en gevorderden

Een avondreeks met Erna De Graef, gediplomeerd florist

klik en schrijf in
di 27/02/2024 - di 21/05/2024

De ontluikende lente brengt ons ieder jaar opnieuw mooie bloemen en planten waarvan we kunnen genieten. Een vers boeketje in je huis of een fraai bloemstukje, het brengt vreugde en steeds een glimlach op ieders gezicht. En als je dat bloemstukje dan nog zelf kan maken, dan heb je er twee keer plezier van.

Geen groene vingers? Geen probleem als je dit nog nooit gedaan hebt. Inzet, geduld en een beetje doorzettingsvermogen is alles wat je nodig hebt.

Schrijf je in voor deze cursus en gaandeweg leer je de kneepjes van het vak. Maar ook als je al jaren ervaring hebt ben je bij ons welkom natuurlijk. Om de veertien dagen kan je op dinsdagavond of woensdagnamiddag in een fijne relaxte sfeer deel nemen aan de lessen. Bovendien neem je elke keer weer een mooi bloemstuk mee naar huis!

Prijzen
Basisprijs : € 85
Extra

Online inschrijven van 4 februari om 10 uur t.e.m. 20 februari

Data: 6 dinsdagavonden van 19 tot 21.30 uur (tweewekelijks).
27 februari, 12-26 maart, 24 april, 7-21 mei

Plaats: lokaal 12

Meebrengen: een werkbak om je materiaal in op te bergen, een snoeischaar en een gewone schaar, een ijzertang, een scherp aardappelmesje, een schort, een oude handdoek of vod, papier en schrijfgerief.

Indien u niet alle materialen kan vinden, kan je een berichtje sturen naar de lesgeefster: ernadegraef@hotmail.com tegen betaling wordt het bestelde materiaal voorzien.

Materiaalkost: 10 € te betalen aan de begeleiding

Cursuscode: PL2024V23