Individuele piano- of keyboardlessen - donderdag

Piano of keyboard met Franky

klik en schrijf in
do 07/11/2024 - do 06/02/2025

'Witte en zwarte toetsen' of een 'bord met sleutels'
Eigentijdse, individuele piano- of keyboardcursussen voor alle leeftijden met Franky De Mangelaere, muzikant (piano, orgel, keyboard) 

Witte en zwarte toetsen - piano

De piano bestaat al langer dan de dag van vandaag. Ontelbare componisten hebben onsterfelijke muziek gecomponeerd voor dit instrument. Denken we maar aan Chopin, Debussy, Ravel... Maar ook in de moderne muziek is de piano een dominerend instrument: wat zouden blues of jazz zijn zonder piano?
Welk instrument kan een stevig rocknummer beter begeleiden of een romantische ballade een passende sfeer bezorgen? De piano: een instrument dat ook u onder de knie kan krijgen. Of u nu een pure leek bent of reeds enkele jaren ervaring hebt: het maakt niet uit, u steekt zeker iets op in deze cursus.

U kan alle muziekstijlen (van pop tot rock, blues tot jazz ...) leren en u speelt wat u wilt op uw niveau en met uw mogelijkheden.
Ik durf te wedden dat u zo’n uitdaging niet uit de weg gaat en neen, u bent zeker niet te jong of te oud om het te leren.
Gewoon proberen is de boodschap. U zal uzelf en uw familie verbazen. Daar ben ik zeker van!

Een bord met sleutels? - keyboard

Wat is er leuker dan zelf je favoriete nummers te spelen? Speel de laatste hits of de beste oldies in een mum van tijd. Wie weet ben je na verloop van tijd zelf een veelgevraagd artiest. Of misschien ben je gewoon blij om in je eigen huiskring de sterren van de hemel te spelen. “Kan ik dit wel?” zal je vragen. “Ja” is het enige antwoord: echt IEDEREEN (ongeacht leeftijd en niveau) kan keyboard leren spelen.
Je zal versteld zijn van je eigen kunnen.

De beginnende keyboardist leert alles (inclusief de nodige notenleer) aan de hand van nummers die zelf te kiezen zijn. Je speelt dus enkel wat je zelf leuk vindt.
De reeds gevorderde keyboardist leert improviseren, intro’s en outro’s schrijven, arrangeren...
Waarom nog langer wachten? Schrijf je in en begin een mooie vriendschap tussen jezelf en een wonderlijk instrument: het keyboard.
 

Prijzen
Basisprijs : € 180
Extra

Online inschrijven vanaf 1 september 10 uur t.e.m. 23 oktober

Data: 12 donderdagen tussen 11 en 22 uur (20 min. per leerling - een module van 40 min. per leerling is ook mogelijk)
7-14-21-28 november, 5-12-19 december 2024, 9-16-23-30 januari, 6 februari 2025

Plaats: lokaal SI

Cursuscode: MA2024N03/04D