Decoratie voor huis en tuin in Powertex

Een namiddagreeks met Vicky Geerts

klik en schrijf in
za 09/11/2024 - za 11/01/2025

Powertex is een universeel medium, een soort dikke lijm waar kleur aan toegevoegd is. Met powertex kan je kunstige decoratiestukken maken door verschillende technieken en hulpmiddeltjes toe te passen. Creatief zijn is voor deze cursus genoeg, je hoeft niet over kunstig talent te beschikken. In 4 voor- of namiddagen maken we 1 of meerdere decoratiestukken die je huis en tuin zullen opfleuren of die je zelfs als geschenk kan geven..

Kom de werkstukken zeker eens bekijken tijdens het ambachtelijk weekend op 17 en 18 augustus, in de Vermorgenstraat 9, in Sint-Niklaas.

Om met powertex te werken doe je best een schort of vuile kleding aan, want vlekken op kleding kan je niet verwijderen. Gelieve contact op te nemen met de docent na inschrijving om af te spreken wat u wil maken op  vicky.geerts@telenet.be en/of bezoek de facebookpagina eens voor ideetjes : https://www.facebook.com/Www.artbyv.be

Prijzen
Basisprijs : € 65
Extra

Online inschrijven van 1 september om 10 uur t.e.m. 29 oktober

Data: 4 zaterdagen van 13 tot 16 uur
9-30 november, 7 december 2024, 11 januari 2025

Plaats: lokaal 19

Meebrengen: schort, handschoenen, afwasbakje, plastic om de tafel te beschermen, platte verfkwast dikte 30 mm, schaar, haardroger, glazen pot om borstel in te zetten en een curverbox om je werkstuk in op te bergen.

Materiaalkosten: 70 à 85 EUR voor de 4 lessen samen (afhankelijk van de grootte van je werkstukken). Te betalen aan de begeleiding bij de eerste les.

Cursuscode: PL2024N21

 

www.interieurguy.be/gallerij/decoratie---beelden-in/