Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe ideeën op te doen, smaken te proeven en technieken te leren. Duurzaamheid is de rode draad door al haar activiteiten. Ze schreef er zelfs een boek over: Cornucopia . Cornucopia is de verzoening van haar liefde voor het woord en schrijven met haar passie voor voeding.
Pickels en zuurkool
Een workshop fermenteren van seizoensgroenten om al dat lekkers langer te kunnen conserveren.
De winter biedt een aantal fijne mogelijkheden om te conserveren. In deze workshop fermenteren we koolsoorten en maken we pickles met lekkers van het seizoen. We leren meer over langer bewaren door middel van fermentatietechnieken en zuren en ontdekken hoe de smaken van west en oost.
Prijzen |
Basisprijs
: € 30
|
Extra | Datum: dinsdag 26 november van 19.30 tot 22.30 uur Plaats: Avansa Waas-en-Dender vzw, Rode Kruisstraat 23, Sint-Niklaas Bijdrage: 30 EUR (19.50 EUR - met korting) Meebrengen: grote bokalen of weckpotten (75cl.) Inschrijven: zie https://avansa-wd.be/activiteiten-in-waas-en-dender/pickels-en-zuurkool-2 of zie onze folder pagina 13 |