We nemen een duik in het Thais koken gedurende 3 avonden, samen gezellig koken, proeven en genieten van Thaise gerechten.
We maken 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten. De eerste 2 dagen zijn de gerechten met vlees en de laatste dag is vegetarisch. De jasmijnrijst staat al op jou te wachten!
Wat staat er op ons menu:
Dag 1: Vermicelli salade met gehakt - Groene Curry met rund
Dag 2: Verse loempia met chili dressing - Roergebakken rijst met Thaise kruiden en scampi
Dag 3: Gepekelde sojabonen dip - Roergebakken noedels met sojasaus en tofu
Prijzen |
Basisprijs
: € 45
|
Extra | Online inschrijven van inschrijven van 23 februari om 10 uur t.e.m. 4 maart Data: 3 donderdagen van 18.30 tot 21.30 uur 13-20-27 maart Plaats: lokaal 26 Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Materiaalkost: 24 € te betalen aan de begeleiding bij eerste les Cursuscode: FI2025V73
|