Thais koken - voorgerechten en hoofdgerechten

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

klik en schrijf in
do 13/03/2025 - do 27/03/2025

We nemen een duik in het Thais koken gedurende 3 avonden, samen gezellig koken, proeven en genieten van Thaise gerechten.

We maken 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten. De eerste 2 dagen zijn de gerechten met vlees en de laatste dag is vegetarisch. De jasmijnrijst staat al op jou te wachten!

Wat staat er op ons menu:

Dag 1: Vermicelli salade met gehakt - Groene Curry met rund

Dag 2: Verse loempia met chili dressing - Roergebakken rijst met Thaise kruiden en scampi

Dag 3: Gepekelde sojabonen dip - Roergebakken noedels met sojasaus en tofu

 

Prijzen
Basisprijs : € 45
Extra

Online inschrijven van inschrijven van 23 februari om 10 uur t.e.m. 4 maart

Data: 3 donderdagen van 18.30 tot 21.30 uur

13-20-27 maart

Plaats: lokaal 26

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.

Materiaalkost: 24 € te betalen aan de begeleiding bij eerste les

Cursuscode: FI2025V73