Gezellig en leuk samen koken en samen proeven.
De eerste 2 dagen gaan we voor- en hoofdgerechten maken en eindigen de laatste dag met een vegetarisch voor- en hoofdgerecht. Je leert op een duidelijke manier hoe je Thaïse dagelijkse kost -van grote klasse tot streetfood- kan bereiden. Proeven en genieten van jullie zelf klaargemaakte gerechten met jasmijn rijst!
Menu
Dag 1: Gefrituurde viskoekjes – Panang Curry met varkensvlees
Dag 2: Gegrillde chili pasta met gehakt - Tom Yum soep met scampi’s
Dag 3: Gefrituurde champignons met tamarindsaus – Roergebakken krokante tofu met rode curry
Prijzen |
Basisprijs
: € 45
|
Extra | Online inschrijven van 1 september om 10 uur t.e.m. 29 oktober Data: 3 dinsdagen van 18.30 tot 21.30 uur 5-12-19 november Plaats: lokaal 26 Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen. Materiaalkost: 24 € te betalen aan de begeleiding bij eerste les Cursuscode: FI2024N73
|