Thais koken - voorgerechten en hoofdgerechten

Een avondreeks met Katesiri Klangkan

volzet
di 05/11/2024 - di 19/11/2024

Gezellig en leuk samen koken en samen proeven.

De eerste 2 dagen gaan we voor- en hoofdgerechten maken en eindigen de laatste dag met een vegetarisch voor- en hoofdgerecht. Je leert op een duidelijke manier hoe je Thaïse dagelijkse kost -van grote klasse tot streetfood- kan bereiden. Proeven en genieten van jullie zelf klaargemaakte gerechten met jasmijn rijst!

Menu
Dag 1: Gefrituurde viskoekjes – Panang Curry met varkensvlees

Dag 2: Gegrillde chili pasta met gehakt - Tom Yum soep met scampi’s

Dag 3: Gefrituurde champignons met tamarindsaus – Roergebakken krokante tofu met rode curry

 

Prijzen
Basisprijs : € 45
Extra

Online inschrijven van 1 september om 10 uur t.e.m. 29 oktober

Data: 3 dinsdagen van 18.30 tot 21.30 uur

5-12-19 november

Plaats: lokaal 26

Meebrengen: Keukenhanddoek, vaatdoek, snijplank en scherp mes, dunschiller, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.

Materiaalkost: 24 € te betalen aan de begeleiding bij eerste les

Cursuscode: FI2024N73